Főoldal‎ > ‎Klub‎ > ‎Klub tagok 2018‎ > ‎

Tonymontana


A 2000-es évek elején találkoztam először robogózás élményével egy római kiruccanásom alkalmával. Nagyon megfogott ez az érzés belevágtam én is a kétkerekűek világába kicsit megkésve a huszas évem derekán, de  még az első négy évem nem volt Vespa típus tiszta (Piaggio Sfera, CPI Hussar). Szép lassan be kellett látnom nincs más út váltanom kell Vespára, így megvettem az elsőt PK Automatika 50 (1991).
Sajnos nem tájékozódtam megfelelően erről a típusról és sokat szenvedtem vele mire beláttam ilyet soha. Ez után HP4-es (1995) típus következett ami végül is egy PK. Enyhe tuningal rendelkezett és ezzel már kicsit távolabbi gurulássara is el lehetett merészkedni. Folytatva az evolúciót 125-s PK (1983) következett a sorban ami nagyon hálás kis fürge darázsnak bizonyult. Három évnyi "gyűrés" után már éreztem jó lenne egy "nagyobb" cirkálóra átülni, így a PK-s korszak után jött a PX200 Lusso (1984) ami az aktuális "vas". 
Én a vespázást egy hozzá szorosan kapcsolódó szubkultúrából követem ami a MOD. Végül is aki ránéz a PX-emre az láthatja miről is van szó. A bal belső karomra fel is került  egy csinos pin-up girl egy alsó lámpás Vespával ami számomra az édes életet jelenti. 
2006-óta vagyok tagja ennek a remek közösségnek, és sok értékes embert ismertem meg akikkel egy élmény gurulni...  


Comments