Főoldal‎ > ‎Klub‎ > ‎Klub tagok 2018‎ > ‎

Maxx

 Minden bizonnyal édesapám oltotta belém a kétkerekűek szeretetét egészen kiskoromban, Debrecenben. Kimondhatatlanul élveztem, mikor néha motorral vitt haza az óvodából, ami összesen volt kb. 300m-re a házukntól. Cseperedő gyerekként vágyakozva néztem a nagyfiúkat, akik mindenféle szuper járgányokkal vagánykodtak a téren, aztán amint lehetett magamnak is vettem egyet a spórolt pénzemből. Voltak ott babetták és mustangok, romet pony, verhó és néhány tuning simson. Bandázás-szerelés, bandázás-szerelés időszaka következtett, majd változott a világ, nagykamaszként átpártoltam másik gyerekkori becsípődésemhez az olasz autókhoz ... Alfa Romeo szerelem.

Először 2005 tavaszán kacérkodtam a gondolattal, hogy újra két kerékre kapjak és egy szombathelyi barátom közvetítésével vettem meg életem első Vespáját Pécsről, a T5-öst. Éveken keresztül egyetlen hűséges társam volt és kicsit védjegyemmé vált, mert a PX ezen változata kinézetével, fonoman szólva - megosztja az embereket. Aztán megállíthatalanul jöttek a többiek:
2009-ben P150X '81, 2010-ben P200E '81, 2011-ben PK80S '84 és 2011 PX150 millenio '00, 2012 VM1 '53 és ET4 cento50 '99 ...

Vespa Klubot 2005-ben, majdnem a kezdetekkor fedeztem fel. Ekkor a még csak a fórumon keresztül ismereteim bővítésére, információszerzésre használtam de közben egy kedvesen fanatikus, nyitott baráti kört ismertem meg a fórumlakó tagok személyében. Hamarosan kisebb motoros túrák szervezésével (zebegényi túrák, vasárnapi gurulások) próbáltam színesebbé tenni a programot.
2008-ban és 2009-ben részt vettem a Világ Vespa Klub (VWC) éves találkozóján, felejthetetlen élményekkel gazdagodtam, akár Palermóban, akár a Großglockner Hochalpenstraße-n gurítottuk együtt a 10 incseseket.


2012-ben aktív szerepet vállaltam kis közösségünk javára, felpróbáltam a rendezvényszervezői sapkát. A SAMA-TúRA tájékozódási verseny életrehívásával és a 9. országos találkozó szervezésén keresztül tudtam a legtöbbet tenni a klubért. 2013 januárjától egy nagyon agilis csapat élén szeretném tovább vinni a klubot, a korábbi hagyományok szellemében. Erre az évre nagyobbat és szebbet álmodtunk, mint eddig.

Kedves vespabarát, kérlek, segítsd Te is a munkánkat! Gondold végig, mit tudnál hozzátenni a klubhoz és keress meg! :)