Főoldal‎ > ‎Hírek‎ > ‎

I. Magyarországi Vespa Börze

Magyarorszag Vespa Klub, 2013. ápr. 9. 1:49   [ frissítve: 2013. ápr. 9. 2:04, felhasználó: Péter Sisak ]
Ami neked szemét, az másnak lehet, hogy kincs! Hozd el kacatjaidat és kincseidet az első magyar Vespa börzére, ahol barátságos társaságban túladhatsz rajtuk. A piacolós hangulat mellett lesz motoros ügyességi verseny, tesztmotorok, motorszépségverseny és a nap végén közös gurulás.


Az első Vespa börzével hagyományt szeretnénk teremteni. Célunk még jobban összekovácsolni a közösséget és -valljuk be őszintén- a Vespa szerelem mellékhatása, hogy mindenből egy tucat van a garázsban.

Szeretnénk összehozni a márka szerelmeseit egy olyan környezetben, ahol jól megférnek a régi alkatrészek és a csillogó új motorok. Reméljük, mindenki megtalálja vágyott darazsát. És ezt már tapasztalatból mondom, akinek régi van, az szeretne egy újat is! És akinek új van, az egy idősebb motort is szeretne a gyűjteménybe.

A szervezésben két állandó partnerünk segít, aki egy napos akcióval és ajándékokkal támogatják a rendezvényt.

A Tutto Moto ezen a napon minden gyári Vespa kiegészítőt és ruházatot 25 % kedvezménnyel kínál és több motort is ki lehet próbálni náluk.
A Motorline elhozza a sokak által kedvelt gimkana ügyességi motoros pályát, ahol te is kipróbálhatod, milyen precizen manőverezel! És természetesen akciókkal is készülnek.

Helyszín: Tutto Moto udvar, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 16.
Időpont: 2013. április 20. 11-16 óra között

A rendezvény ingyenes!
A rendezvény részleteiről itt olvashatsz!
https://www.facebook.com/events/612174558797361/

Ha szeretnél kiállítani, küldj egy levelet az info@vespaklub.hu -ra
Comments